Ben je op zoek naar de verborgen pareltjes van Las Vegas? Ga dan naar Secret Pizza. De naam zegt het al: geheime pizza, letterlijk verborgen in een gang van een superluxe hotel aan The Strip. Je hebt nog net geen wachtwoord nodig. Ga je mee op avontuur?

Op zoek naar betaalbare pizza in Las Vegas stuitte ik op dit mysterieuze concept. Dit is zoiets waarvoor ik het internet zo dankbaar ben. Met een niet-zo-recente reisgids had ik namelijk niet geweten van het bestaan van Secret Pizza.

Goede pizza bij een tent waarvoor je eerst even moet puzzelen, dat is misschien nog wel leuker dan normale pizza. Dit moest ik meemaken! Tip: noteer de route, anders vind je het niet.

De route naar Secret Pizza

Secret Pizza bevindt zich in het prachtige hotel Cosmopolitan aan The Strip, een van de mustsees van Las Vegas. Het heeft iets komisch: ordinaire pizza verstopt in een superluxe hotel.

LEES OOK: Mustsees Las Vegas: deze 7 hotels moet je zien

Onze aanwijzingen zeiden iets over een pooltafel en een deur. Dus wij zoeken. Pooltafel, pooltafel, waar is nou die deur? Wat als het een grap is? Bestaat de geheime pizza wel? We voelen ons een beetje awkward tussen de hotelgasten, die wél weten waar ze naartoe lopen.

Uiteindelijk vonden we ‘m: niet een deur, maar een gang. De gang naar welverdiende pizza.

Secret Pizza in Las Vegas
Kijken of je ‘m vindt, de gang naar Secret Pizza.

Goed, ga dus naar het Cosmopolitan en neem de roltrappen naar de derde verdieping, waar verschillende restaurants te vinden zijn. Zoek nu naar een smalle, roodverlichte gang waarvan de muren bekleed zijn met toffe platen.

Hoe smaakt de geheime pizza?

Nu kan ik doen alsof je in een paradijs terecht komt, maar dat valt mee. Vooruit, een klein pizzaparadijsje. Waar de pizza’s vers gebakken worden, waar je kan plaatsnemen op een kruk of aan een statafel, tv kunt kijken en ook nog een beetje kunt flipperkasten.

Secret Pizza in Las Vegas
Flipperkasten, televisie en simpele maar goede pizza.

De pizza is heel betaalbaar. Ze zijn vijf dollar per slice plus vijftig cent per topping. Wij gingen voor een altijd goede pizza met salami. Erg goed! Je krijgt aardige slices. Bovendien is dit meer een plek waar je eerder een snelle hap haalt dan dat je er uitgebreid gaan dineren.

Secret Pizza in Las Vegas
De pizza!

Handig om te weten: Secret Pizza is open tot vijf uur ’s nachts. Dus heb je honger na een wilde nacht in Las Vegas of heb je zin in een nachtelijke speurtocht? Dan is Secret Pizza je plek.

Ken jij nog verborgen pareltjes in Las Vegas? Laat het weten in een reactie!

Write A Comment