Samenwerken

Om mijn website naar een hoger niveau te tillen sta ik zeker open voor samenwerking. Get Citified is een jonge blog waarvan het lezersaantal elke maand gestaag groeit, wat kansen biedt voor zowel jonge als bevestigde merken.

Kort over Get Citified

Eind 2016 ben ik met Get Citified begonnen als plek om te schrijven en mijn tips te delen, omdat ik het gevoel had (en heb) dat deze tips uniek zijn binnen de reisblogwereld. Destijds was dit vooral voor mijzelf en vond ik het fijn om ‘onder de radar’ aan de website te bouwen.

Inmiddels heb ik – eerlijk gezegd zonder veel moeite, ‘gewoon’ content creëren – zo’n 2000 unieke bezoekers per maand, waarvan 92% via organic search. Hier word ik superblij van; immers, mijn gevoel dat het unieke content is wordt bevestigd.

De pijlers van Get Citified

Wat vind ik belangrijk in de content van Get Citified? Er is een aantal thema’s dat steeds terugkomt op de website:

  • goed en betaalbaar eten tijdens je citytrip
  • bijzondere culturele uitjes (vooral theater, film en tv)
  • interessante dagtrips vanuit een stad
  • mijn basistips voor een bepaalde stad

Ook licht ik soms ook een bepaalde activiteit, restaurant of locatie uit door er een apart artikel aan te wijden. Dit doe ik vooral als ik ergens echt heel enthousiast over ben of vind dat een onderwerp meer achtergrondinformatie nodig heeft. Dit kan interessant zijn voor een samenwerking.

Daarnaast wil ik meer content gaan maken over ondersteunende zaken tijdens je reis: welke apps zijn ideaal op reis, wat is het handigste vervoer, wat moet je meenemen enzovoort. Kortom: alles om je citytrip nog leuker te maken.

Hebben we een match?

Denk je dat jouw merk precies in het straatje past van Get Citified en wil je samenwerken? Leuk! Met mijn achtergrond als tekstschrijver en marketeer denk ik graag mee over de mogelijkheden. Interesse? Mail mij gerust.