Over mij

Mijn naam is Hester en ik ben een beetje een stedenfreak. Oké, de laatste jaren – dat krijg je als je bijna dertig bent – kan ik ook helemaal wild worden van natuur, maar in essentie ligt mijn liefde bij de stad.

Deze liefde + mijn jarenlange wens om te schrijven en te creëren, leidde op een goede dag tot deze blog: Get Citified. Hier kan ik mijn soms ietwat hysterische enthousiasme (“omg, ga je naar Londen, dan móet je daar gaan eten”) over stedentrips kwijt. En nog mooier: ik help jou ermee. Win-win.

De grote lijnen

In het kort: ik woon in Groningen, studeerde ooit journalistiek, haalde daarna m’n hart op bij kunst- en cultuurwetenschappen, om daar vervolgens weinig mee te doen in m’n professionele leven. Nu ben ik freelance marketeer, run een winkel en werk naar hartelust aan Get Citified. Typisch millennial dus.

De kleine lijnen

Dan wat details: ik word superblij van honden, ken Friends ongeveer uit m’n hoofd, bezoek musicals voor m’n plezier, laat me leiden door eten, eet zoveel mogelijk vegetarisch (en zoveel mogelijk cheesecake), reis graag, maar vind het ook heerlijk om thuis met vriend en hond te Netflixen/NPO’en/Amazon Prime’en.

Op de hoogte blijven?

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van wat ik zoal uitspook en waar ik over schrijf, dan nodig ik je van harte uit om me te volgen op Instagram: @getcitified. Gezellig!