Disclaimer

Door mij aangeraden diensten of producten

Wanneer ik tips geef over bepaalde restaurants, hotels, bezienswaardigheden of activiteiten, doe ik dat alleen gebaseerd op mijn eigen ervaring. Ik beschrijf wat ik ervan vond en maak niets mooier of lelijker dan het was. Als ik ergens heb gegeten wat me niet beviel, komt het niet op de website of ik zeg er eerlijk bij wat ik ervan vond. Het liefst deel ik natuurlijk alleen positieve ervaringen en daarmee waardevolle tips.

Ik word dan ook niet betaald om producten of diensten aan te raden. Wanneer ik iets gratis heb gekregen, laat ik dit in een blogpost weten en deel ik het alleen als ik oprecht enthousiast ben.

Logisch maar wel het noemen waard: omdat mijn ervaring een momentopname is, kan ik helaas niet garanderen dat jij dezelfde ervaring hebt. Daarom kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud van mijn website.

Affiliate links

Op Get Citified maak ik gebruik van affiliate links. Hierbij link ik door naar een webshop of boekingswebsite, waar je het product of de dienst kunt aanschaffen. Wanneer je op mijn link klikt en iets aanschaft, weet de webshop of boekingswebsite dat je via Get Citified een transactie hebt gedaan. Hiervoor ontvang ik een kleine vergoeding. Voor de duidelijkheid: je betaalt nooit meer dan normaal, dus zelf merk je geen verschil.

Ik gebruik affiliate links omdat ik daarmee een zakcentje kan bijverdienen met content die ik anders ook zou schrijven/maken. Over bepaalde activiteiten of hotels ben ik dermate enthousiast dat ik er zonder affiliate link ook over zou schrijven. Immers, dat is het doel van Get Citified: jou waardevolle tips geven. Affiliateprogramma’s geven mij de mogelijkheid om hiervan een graantje mee te pikken, waardoor ik Get Citified naar een hoger plan kan tillen.

Wil je me graag helpen? Dan is het dus superfijn als je via deze links een aankoop doet. Het gaat om de volgende aanbieders (dit zijn dus affiliate links):

Gesponsorde content

Het aangaan van een betaald partnerschap is voor mij een waardevolle inkomstenbron en dus een manier om van Get Citified mijn werk te maken + uit te bouwen tot een uitgebreid en professioneel platform. Mijn droom! Daarom hoop ik op je begrip hiervoor.

En belangrijk: ik zal nooit gesponsorde content maken en delen over producten of diensten waar ik niet achter sta. Alleen dingen waarvan ik blij word en waarvan ik denk dat jij ook blij wordt. Zo is het een win-win! Bovendien geef ik altijd duidelijk aan dat het om betaalde content gaat.

Write A Comment